Η εταιρεία μας είναι σε θέση να προσφέρει μια ευρεία γκάμα χερσαίων μεταφορών για κάθε πιθανό αριθμό ατόμων. Το εξειδικευμένο & έμπειρο προσωπικό μας (γραφείο κίνησης-οδηγοί-συνοδοί-τεχνική υποστήριξη) θα είναι πάντα δίπλα σας για να σας προσφέρουν ποιοτικές υπηρεσίες, όπως και να προσαρμόσουν στα μέτρα & τις απαιτήσεις σας το ιδανικότερο πακέτο μεταφοράς.

Οι διαχρονικές σχέσεις συνεργασίας με ιδιωτικά, δημόσια, ειδικά σχολεία και πανεπιστήμια μας έχουν φέρει στην ευχάριστη θέση να μεταφέρουμε πάνω από χίλιους μαθητές ημερησίως, από και προς τα σχολεία τους, καθώς και στις πολιτιστικές εκδηλώσεις τους. Μέρος των παροχών που προσφέρουμε περιλαμβάνει τη δυνατότητα προβολής κινουμένων σχεδίων / παιδικών ταινιών / ντοκιμαντέρ κ.ά κατόπιν συνεννόησης με τον υπεύθυνο.

Επικοινωνία

Παρέχουμε πούλμαν για εκδρομές σε τουριστικούς και μη προορισμούς ανά την Ελλάδα. Προσφέρουμε υποστήριξη σε διαχειριστές γκρουπ για την ορθότερη διοργάνωση του ταξιδίου. Έτσι προλαμβάνουμε τυχόν προβλήματα και βελτιστοποιούμε τη ροή της εκδρομής. Ο πελάτης μπορεί να επιλέξει από μία ευρεία γκάμα θέσεων και διαρρυθμίσεων έτσι ώστε το πούλμαν και ο οδηγός να καλύψει με τον καλύτερο τρόπο τον επιβάτη. Σε συνεργασία με τα μεγαλύτερα ταξιδιωτικά γραφεία, έχουμε επιτυχώς ολοκληρώσει χιλιάδες εκδρομές και θα είμαστε πάντα στην διάθεσή σας για να σχεδιάσουμε μαζί το επόμενό σας ταξίδι.

Επικοινωνία

Ο στόλος μας αναλαμβάνει καθημερινά την μεταφορά εκατοντάδων εργαζομένων από και προς τον χώρο εργασίας τους. Επί σειρά ετών σημαντικές Ελληνικές εταιρείες βασίζονται πάνω μας για την ομαλή ροή της προσέλευσης των εργαζομένων τους. Οι ανταγωνιστικές μας τιμές σε συνδυασμό με την υπευθυνότητα και το σεβασμό στις απαιτήσεις της κάθε εταιρείας έχουν οδηγήσει σε μακροχρόνιες και επιτυχημένες συνεργασίες.

Επικοινωνία

Στην πολυετή πορεία μας στο χώρο των μεταφορών έχουμε αναλάβει και εκτελέσει επιτυχώς μετακινήσεις σε όλη την Ελλάδα σε συνέδρια και μεγάλες διοργανώσεις όπως αυτή των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 στην Αθήνα όπου είχαμε αναλάβει καθημερινά την μετακίνηση χιλιάδων αθλητών, δημοσιογράφων και θεατών. Πέρα από μεγάλες διοργανώσεις, αναλαμβάνουμε και τις μεταφορικές ανάγκες δεξιώσεων γάμου και βάπτισης, bachelor parties, θεατρικών παραστάσεων και συναυλιών.

Επικοινωνία

Το γραφείο μας καλύπτει τις μεταφορές μικρών και μεγάλων αθλητικών ομίλων σε κάθε τους αγώνα εντός ή εκτός έδρας. Η μακροχρόνια συνεργασία μας με ομάδες, ορειβατικούς συλλόγους και λοιπά αθλητικά σωματεία μας έχει οδηγήσει στην βαθιά κατανόηση των ιδιαίτερων αναγκών και προτιμήσεών τους. Προτεραιότητά μας είναι η άμμεση και η ποιοτική κάλυψη των μεταφορικών αναγκών τους.

Επικοινωνία

Επί σειρά ετών σύλλογοι μας εμπιστεύονται για την κάλυψη των μεταφορικών αναγκών τους σε κάθε τους δραστηριότητα. Έχουμε μεταφέρει κάθε είδους σύλλογο σε ημερήσιες και πολυήμερες εξορμήσεις σε όλη την Ελλάδα. Σε εβδομαδιαία βάση μας εμπιστευόνται σύλλογοι όπως Κ.Α.Π.Η., Πρόσκοποι, Πεζοπορικοί-Πολιτιστικοί-Φυσιολατρικοί και πολιτικές οργανώσεις.

Επικοινωνία

Η εταιρεία μας διατηρεί ισχυρές σχέσεις συνεργασίας με τα μεγαλύτερα ταξιδιωτικά γραφεία της Ελλάδος όπως και του εξωτερικού. Μέσω αυτών, διοργανώνουμε και καλύπτουμε πλήρη ταξίδια σε δημοφιλής τουριστικούς προορισμούς στη Νότια Ευρώπη. Μεταφέρουμε Ελληνικά και ξένα γκρουπ με ξεναγό σε Ιταλία, Γαλλία, Μονακό και Ισπανία. Τα υπερσύγχρονα πούλμαν μας σε συνδιασμό με τους έμπειρους οδηγούς μας παρέχουν ένα ξέγνοιαστο ταξίδι σε μικρά και μεγάλα γκρούπ.

Επικοινωνία

Τα τελευταία χρόνια, ο στόλος μας εξυπηρετεί ξενοδοχεία και συνέδρια για την μεταφορά ατόμων από και προς τερματικούς σταθμούς αεροδρομίων, λιμένων και σιδηροδρόμων. Σημαντικό στοιχείο της υπηρεσίας μας αυτής είναι ότι είμαστε διαθέσιμοι όλες τις ώρες της ημέρας, όλη την εβδομάδα έτσι ώστε να μπορούμε να καλύψουμε οποιαδήποτε απαιτούμενη ώρα άφιξης ή αναχώρησης.

Επικοινωνία

Ο στόλος μας έχει εμπλουτιστεί με ειδικά διαμορφωμένα πούλμαν τα οποία καλύπτουν όλα τα στάνταρ ασφαλείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την κάλυψη μεταφορών Α.Μ.Ε.Α. Οι μεταφορές αυτές μπορούν να γίνουν μεμονωμένα ή σε συνδυασμό με συνοδό και άλλα άτομα.

Επικοινωνία

Για ακόμα υψηλότερης πολυτέλειας μεταφορές, το γραφείο μας είναι σε θέση να καλύψει μικρά γκρουπ με ειδικά διαμορφωμένα οχήματα τύπου «sprinter vip» τα οποία διαθέτουν υπερπλήρη εξοπλισμό τεχνολογίας και άνεσης και προσφέρουν διακριτικότητα στους επιβαίνοντες.

Επικοινωνία

Γιατί να μας επιλέξετε

  • Επενδύουμε στην ασφάλεια
  • Βασιζόμαστε στις ανθρώπινες σχέσεις
  • Ακολουθούμε τις τεχνολογικές εξελίξεις
  • Αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες της εποχής
  • Χτίζουμε την εμπειρία μας εδώ και 40 χρόνια
  • Κατανοούμε την διαφορετικότητα του κάθε επιβάτη